Povratak na sve članke

Obavijesti društva

Mjesečni sastanak u listopadu 2017.

Objavljeno:
09. siječnja 2021.

Dragi mikroskopičari,

mjesečni sastanak Hrvatskog mikroskopijskog društva održat će se 24. listopada u 16:30 h (nešto kasnije od ustaljenih 16 h) na Institutu “Ruđer Bošković”, Bijenička 54, predavaonica I. krila, u organizaciji Nenada Tomašića s Geološkog odsjeka PMF-a. On će i održati predavanje pod naslovom “Izmjene minerala elemenata rijetkih zemalja u granitnim pegmatitima – primjena mikroskopijskih metoda”.
Kao druga točka predviđen je dogovor o mjestu održavanja godišnjeg sastanka Društva i drugome vezano uz tu temu. Pozivamo zainteresirane da budu domaćini godišnjeg sastanka da dođu na ovaj sastanak.
Ovo će biti i posljednji mjesečni sastanak Društva za ovu godinu. Predavanja stipendista s MCM-a predviđaju se za mjesečne sastanke u siječnju i veljači, s obzirom na njihov broj. U odvojenoj poruci šaljemo poziv za organizaciju mjesečnih sastanaka u 2018!
Podsjećamo da je na Godišnjoj skupštini donesena odluka da će Društvo platiti putne troškove za tri automobila iz Osijeka, Rijeke i Splita, za sudionike sastanka koji putuju do Zagreba.
Na kraju sastanka pod točkom razno planirano je tradicionalno druženje uz osvježenje.
Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju!

Andreja Gajović, predsjednica HMD-a
Jelena Macan, tajnica HMD-a

Poziv Sažetak predavanja