Povratak na sve članke

Aktualnosti

Produljenje roka za ranu prijavu sažetaka do 6.3.

Objavljeno:
25. veljače 2022.

Dragi mikroskopičari,

Potaknuti brojnim upitima odlučili smo produljiti rok za ranu prijavu sažetaka na 4. hrvatski mikroskopijski kongres i prijavu na natječaje povezane s njim do ponedjeljka, 6.3.

To podrazumijeva da i dalje možete ostvariti pravo besplatnog smještaja ako nam pošaljete potvrdu o uplati kotizacije na ovaj mail, kvota od 50 ljudi još nije ispunjena (ne vrijedi za proizvođače opreme i organizatore konferencije).

Predvidjeli smo veliki broj odabranih predavanja, a selekcija će se odvijati na temelju svih sažetaka koje zaprimimo do 6.3.

Posebno pozivamo mlade znanstvenike da nam se jave i iskoriste priliku za održavanje predavanja na ovom kongresu s međunarodnim sudjelovanjem.

Napominjemo kako web sustav omogućuje odvojenu registraciju i predaju sažetaka – moguće je samo predati sažetak.

Dodatno, na sastanku u utorak smo Vam obećali detaljnije informacije i o dvije konferencije izvan područja mikroskopije, možda će nekome od Vas biti interesantne:

  1. 17th European powder diffraction conference, koja će se održati 31.05.-04.06 u Šibeniku s trenutnim rokom za predaju sažetaka 1.3. za usmeno predavanje
  2. „2nd International Conference on Advanced Production and Processing – ICAPP 2022“ koja će se održati na u Novom Sadu u periodu od 20. do 22. 10. 2022. Prvi poziv možete pronaći u privitku.

Srdačno,

Vida Strasser, tajnica HMD-a