Povratak na sve članke

Aktualnosti

Prvi poziv: 2. Hrvatski mikroskopijski simpozij u Splitu

Objavljeno:
14. veljače 2023.

Dragi mikroskopičari, 

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da povodom 40. godišnjice osnutka Sekcije za elektronsku mikroskopiju Hrvatskog prirodoslovnog društva, Hrvatsko mikroskopijsko društvo (HMD) i Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Splitu (PMF Split) organiziraju 2. Hrvatski mikroskopijski simpozij (2HMS) koji će se održati od 24. do 25. studenog 2023. godine u zgradi Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Splitu. U sklopu 2HMS bit će održana i godišnja skupština HMD-a.


Službenu stranicu kongresa možete posjetiti OVDJE.

2. hrvatski mikroskopijski simpozij
službena stranica simpozija


Što nudimo?

Zahvaljujući uspješnoj suradnji s našim sponzorima u sklopu prošlogodišnjeg kongresa 4HMK, ove godine vam nudimo besplatno sudjelovanje na mini-verziji prošlogodišnjeg događanja. To znači da na simpoziju neće biti kotizacije, a za 50 članova Društva bit će besplatan prijevoz busom s polaskom iz Zagreba. Društvo će također pokriti putne troškove za jedan auto iz Slavonije i jedan iz Istre.

Zahvaljujući sponzorima Simpozija osigurano je i pokriće troškova večere u petak i ručka u subotu tako da vas s veseljem očekujemo u velikom broju.

Smještaj:

Jedini trošak kojeg članovi HMD-a trebaju platiti je smještaj. Rezerviran je određen broj soba u hotelu Art, a naravno možete pronaći smještaj i u vlastitom aranžmanu.

Više informacija o hotelu i cijenama smještaja možete pronaći ovdje:

O simpoziju:

2. Hrvatski mikroskopijski simpozij uključuje u svoj program razgledavanje i upoznavanje s novim uređajima (JEOL JEM 1400 Flash i JEOL FEGSEM) te znanstvena i stručna predavanja kao i 2 posterske sekcije.

U sklopu samog simpozija bit će održana i godišnja skupština Hrvatskog mikroskopijskog društva.

Preliminarni program možete vidjeti ovdje:

Organizacijski odbor

Ivana Bočina, predsjedavateljica 2. hrvatskog mikroskopijskog simpozija

Ivana Weber

Suzana Šegota

Vida Strasser

Znans

Znanstveni odbor

Jelena Macan

Goran Kovačević

Ivana Restović

Ante Bilušić